Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Співпраця КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» з службою у справах дітей та сім’ї КОДА

30 жовтня 2017 року працівниками КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» було здійснено творче відрядження на допомогу Службі у справах дітей та сім’ї Київської обласної державної адміністрації для участі в організації та проведені комплексного обласного заходу: шахово-шашкового турніру та гри брейн-ринг «Підліток і право», на базі ДП «Клінічного санаторію «Жовтень» в Конча-Заспа в Київській області, в рамкам реалізації обласної комплексної Програми підтримки сім’ї та забезпечення прав дітей «Назустріч дітям», затвердженої рішенням Київської обласної ради від 28.11.2013 № 725-35-VI (зі змінами), з метою підвищення інтелектуального розвитку і правової культури дітей із сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, розвитку їх мистецьких та спортивних здібностей.

На початку заходу учасників вітальним словом зустрічали прекрасні ведучі, які підготували невеличку концертну програму, в якій пролунали сучасні українські пісні у виконанні вихованців Обласних Центрів соціально-психологічної реабілітації дітей Баришівського та Переяслав-Хмельницького районів Київської області.

Важливість заходу полягає в тому, щоб виховувати підростаюче покоління в правовому полі знань, вмінь та навичок. Рівень підготовки команд, які приймали участь у брейн-рингу був досить високий, і нас тішить те, що саме такі сильні, розумні, творчі діти є на Київщині, і що вони гідно представляють свій регіон у фіналі обласної гри брейн-ринг «Підліток і право».

Підсумовуючи проведений захід, команду-переможця було урочисто нагороджено почесними грамотами Служби у справах дітей та сім’ї Київської облдержадміністрації.

Від КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» було подаровано книги.

Дирекція та колектив КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» висловлює щиру подяку начальнику Служби у справах дітей та сім’ї Київської обласної державної адміністрації Н. В. Онопрієнко-Капустіна за чудову організацію і проведення даного заходу та творчу співпрацю з нашою установою.

Чекаємо на наступні спільні заходи.