Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Зустріч з Анатолієм Івановичем Кульчицьким

Під час відрядження в Білоцерківську районну централізовану бібліотечну систему (директор: Л.В.Зінченко) дирекції і спеціалістів КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» 11-12 липня 2017 року відбулася чудова, творча, тепла зустріч з давнім щирим другом бібліотечної Київщини, відомим в Україні поетом-піснярем, заслуженим працівником культури України, членом Президії Українського фонду культури, членом Національної музичної спілки України, членом правління міжнародного фонду ім. Павла Глазового, лауреатом Міжнародної премії ім. В. Винниченка, Всеукраїнської та міської літературно – мистецьких премій ім. І. Нечуя – Левицького, почесним громадянином м. Біла Церква та м. Вишгород, почесним професором Білоцерківського національного аграрного університету Анатолієм Івановичем Кульчицьким.

Це була незабутня зустріч. В його доробку понад 600 пісень, 7 вокальних циклів, 11 пісенних та поетичних збірок.

А.І. Кульчицький – надзвичайно талановита, обдарована людина, чудовий співрозмовник, вірші цитує напам’ять, пісні виконує і а-капельно і під акомпанемент свого баяну. В нього завжди полум’яніють очі молодістю і натхненням. Інтелект постійно працює на вироблення нових дей. Анатолій Іванович подарував нам чудові свої книги з дарчими написами, одна з яких присвячена довгорічній його дружбі з видатним письменником, поетом, актором, кінодокументалістом України другої половини ХХ- початку ХХІ сторіччя Миколою Степановичем Вінграновським.

Дирекція і спеціалісти КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» і особисто генеральний директор М.П.Зніщенко запросили А.І. Кульчицького до нашої бібліотеки в м. Київ в нашу бібліотечну літературну вітальню-кав’ярню «Русанівські зустрічі» (бібліотека розташована на Русанівській набережній, 12) на зустріч з нашим колективом та нашими читачами (батьками, вчителями, творчою інтелігенцією).

Зустріч відбудеться восени і буде мати назву «Як вересень, уже я золотий» (рядок з вірша – пісні А.І. Кульчицького).