Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Зустріч з підполковником Русланом Ткачуком

Як уже повідомлялось, під час обласного семінару, який проходив на базі Київської обласної бібліотеки для дітей, відбулася зустріч з підполковником Русланом Ткачуком - редактором відділу соціальної політики центрального друкованого органу Міноборони України газети "Народна армія", який воював в зоні АТО 2014-2016 рр., був речником в Луганській області , керівником військово-цивільної адміністрації с. Трьохізбенка та ще 5-ти сіл.

Ткачук Р. В. презентував директорам, завідувачам відділами комплектування, обліку, обробки документів та бібліографам районних і міських централізованих бібліотечних систем Київської області газету «Народна армія», трьохтомник творчого колективу редакції «Вклоняємось доземно українському солдату», який було випущено у 2014- 2016 рр., та книгу за авторством Вадима Карпенка і Руслана Ткачука «Інформаційна безпека країни у контексті українсько-російського конфлікту», в якій головний акцент зроблено на явищі інформаційної війни. Ці книги – своєрідний літопис відсічі російській агресії у людських долях українських героїв – захисників Батьківщини.

Ткачук Р. В. поінформував учасників зустрічі про проект «Український простір», методи та закономірності інформаційної війни, засоби протистояння інформаційним атакам та захисту національного інформаційного простору. Проект включає створення цільових видавничих проектів, окремих книжкових видань, спеціалізованих радіо та телепередач, тематичних статей для преси та Інтернет – ресурсів, рекламно-агітаційних матеріалів; проведення книжкових та іншого роду виставок, що представляють український інтелектуальний продукт.

І саме бібліотеки покликані долучитися до розповсюдження цих матеріалів поповненням книжного фонду бібліотек книгами, написаними військовими журналістами, та газети «Народна армія» (передплатна ціна на півріччя ─ 109 грн; телефон редакції : 044-489-50-12, передплатникам ─ бібліотекам книги надаються безкоштовно).

Бібліотеки Київської області завжди були, є і будуть оплотом для Незалежної України, завжди на передньому краї в питаннях національно - патріотичного виховання всіма формами і методами бібліотечно – інформаційної роботи з активним використанням новітніх технологій.

КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» закликає всю бібліотечну спільноту Київщини до співпраці з газетою «Народна армія».

Слава Україні! Героям слава!