Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Загадка на ім’я Валерія Заклунна

КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» презентує чергову сторінку Мистецького календаря «Загадка на ім’я Валерія Заклунна» присвячену 75-ій річниці від дня народження Валерії Гаврилівни Заклунної (15.08.1942-22.10.2016), української актриси та політичного діяча.

Особливу увагу привертає до себе одна з книг, представлених в Мистецькому календарі. Це книга Чичиновського А. А. «Валерия Заклунная. Актриса и политик», в якій зібрані різні думки про її творчість та шлях в мистецтві; думки самої актриси про театр, кіно, професію артиста, про партнерів у виставах і кінофільмах, про своїх героїв; про людину та її призначення, про кохання та щастя, добро і зло; політику і політиках; про проблеми розвитку культури та духовності; про сім’ю та побут. А також опубліковано біля трьохсот фотографій та ілюстрацій, які висвітлюють особисте, творче та політичне життя актриси.

Читачі бібліотеки мають змогу ознайомитися з невичерпною та різноманітною спадщиною українського народу, його унікальними та самобутніми талантами, такими як Валерія Заклунна.