Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Підсумки фестивалю дитячої творчості "Веселкові обереги Київщини"

Київською обласною бібліотекою для дітей підведені підсумки фестивалю дитячої творчості "Веселкові обереги Київщини", який був присвячений 85-річчю утворення Київської області.

У фестивалі взяли участь 13 районних централізованих бібліотечних системи, 3 міські централізовані бібліотечні системи, 29 сільських бібліотек-філій. В мистецькій арт-студії Київської обласної бібліотеки для дітей було виставлено 120 різноманітних за технікою виконання творчих робіт читачів-дітей, користувачів бібліотек Київщини. Відвідувачі виставки були вражені майстерністю і талантами дітей Київщини, роботи яких були виконані в різних тематиках і жанрах, із різноманітних матеріалів. Зокрема, в стилі: орігамі, вишивка, бісероплетіння, декупаж, лялька-мотанка, квілінг, витинанка, вироби з глини, флористика, канзаші, художнє ліплення, торцювання тощо.

Організаційний комітет Київської обласної бібліотеки для дітей щиро дякує всім учасникам фестивалю дитячої творчості "Веселкові обереги Київщини", а також дякує бібліотекарям районних, міських, сільських бібліотек Київської області за їх подвижницьку роботу з талановитими дітьми і нагороджує відзнаками роботи дітей за результатами відвідувачів виставки.

Визначені роботи за результатами відвідувачів:


Гран-Прі фестивалю нагороджуються:

  • колективна робота читачів-дітей бібліотеки-філії № 6 Білоцерківської міської ЦБС;
  • Ілона та Павло Котовщики, читачі бібліотеки-філії с. Сухоліси Білоцерківської районної ЦБС;
  • Лілія та Діана Фещенки, читачі бібліотеки для дітей м. Тараща Таращанської районної ЦБС.


Номінації нагороджуються:

  • "Кращий портрет" - Вікторія Кононенко, читач бібліотеки-філії с. Супоївка Яготинської районної ЦБС;
  • "За патріотизм" - Данило Мельниченко, читач бібліотеки-філії смт Клавдієво Бородянської районної ЦБС