Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Всеукраїнський виставка-конкурс дитячих малюнків: «Пам’яті Блаженнішого Митрополита Володимира присвячується.....»

Запрошуємо до участі у другій Всеукраїнській виставці-конкурсі дитячих малюнків: «Пам’яті Блаженнішого Митрополита Володимира присвячується.....»

Творчі роботи конкурсу приймаються з 9 по 12 листопада 2017р. у приміщенні Співорганізатора виставки - конкурс – Палаці культури «Дарниця» за адресою: 02099, м. Київ, вул. Заслонова, 18

Вікові категорії:

– перша категорія – автори робіт віком від 6 до 9 років;

– друга категорія – автори робіт віком від 10 до 13 років;

– третя категорія – автори робіт віком від 14 до 17 років.

Учасник може подати на Конкурс не більше однієї роботи в кожну із номінацій:

1) «Портрет Блаженнішого Митрополита Володимира» (В цій номінації потрібно зобразити Блаженнішого Митрополита Володимира, як ви собі його уявляєте.)

2) «Ілюстрація до авторського вірша Блаженнішого Митрополита Володимира» (В цій номінації потрібно зобразити малюнок-ілюстрацію до вірша, автором якого є Блаженніший Митрополит Володимир. Кращі малюнки з номінації будуть використані як ілюстрації до дитячої книги з віршами Митрополита Володимира.) (Тексти віршів Митрополита Володимира можна завантажити за цим посиланням)

Конкурс проводиться в кілька етапів:

І етап - прийом робіт 09 - 12 листопада 2017р.

ІІ етап - визначення переможців 13- 18 листопада 2017р.

ІІІ етап - відкриття виставки та нагородження учасників 19 листопада 2017р. початок о 13:00. ПАЛАЦ КУЛЬТУРИ «ДАРНИЦЯ» Управління культури Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації (www.dk-darnica.kiev.ua.)

Адреса: м.Київ, вул. Заслонова, 18

Положення конкурсу

Вірші Блаженнішого Митрополита Володимира прикріплені до листа

ДЕТАЛЬНІШЕ:

Брич І.І. (095) 671 12 11 (менеджер проекту) Юрчук Л.М. (096) 790 34 36 (координатор з прийому робіт)

Організатори: Просвітницький центр Фонду пам’яті Блаженнішого Митрополита Володимира, Управління культури Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації, Палац культури «Дарниця».

http://mvfund.org/novini/anonsi/679-zaproshuemo-do-uchasti-u-drugij-vseukrajinskij-vistavtsi-konkurs-dityachikh-malyunkiv-na-temu-pam-yati-blazhennishogo-mitropolita-volodimira-prisvyachuetsya