Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Внутрішньо-переміщені особи. Адаптація, потреби та ресурси

27 жовтня 2017 року дирекція і спеціалісти КЗ КОР "Київська обласна бібліотека для дітей" та представник дирекції КЗ КОР "Київська обласна бібліотека для юнацтва" взяли участь в обласному семінарі-тренінгу для спеціалістів державних соціальних служб Київської області, організованому Міністерством соціальної політики України, Службою у справах дітей та сім'ї, Управлінням культури, національностей та релігій Київської обласної державної адміністрації.

Даний захід проводився на базі та за активної участі працівників КЗ КОР "Київська обласна бібліотека для дітей" (директор М.П.Зніщенко). Тема даного семінару-тренінгу "Внутрішньо-переміщені особи. Адаптація, потреби та ресурси". У відповідності до теми заходу спеціалістами КЗ КОР "Київська обласна бібліотека для дітей" (Н.В.Острікова, О.М.Литвин) була підготовлена відео-презентація "Робота бібліотек Київської області з внутрішньо-переміщеними особами". Дане відео демонструвалося на великому екрані в читальному залі до початку обласного семінару-тренінгу.

Програма даного обласного заходу ("круглий стіл", презентації, консультації, обговорення, обмін досвідом, тренінги) була насиченою, цікавою, плідною і корисною для кожного учасника в площині удосконалення роботи з внутрішньо-переміщеними особами, що проживають на теренах Київської області.

Інформація та знання, які були отримані бібліотечними спеціалістами КЗ КОР "Київська обласна бібліотека для дітей" в рамках даного заходу, будуть поширені і застосовані в діяльності бібліотек Київської області на допомогу в роботі з внутрішньо-переміщеними особами.