Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Зустріч з поетом-піснярем Павлом Браницьким

В КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» 21 серпня 2017 року проведена зустріч з поетом-піснярем Павлом Браницьким та урочисто-творча презентація його книги «Козацькі бувальщини». Цей захід і бібліотека і поет присвятили 26-й річниці Незалежності України.

Після урочистих слів ведучих, захід відкрив і привітав всіх присутніх з Днем Незалежності України генеральний директор КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей», кандидат історичних наук, заслужений працівник культури України Микола Павлович Зніщенко.

Присутні, а це читачі бібліотеки мешканці житлового масиву «Русанівка» (діти з батьками, бабусями, дідусями; творча інтелігенція), були в захваті від творчого спілкування з Павлом Браницьким. Разом з поетом співали його пісні, отримували цікаві відповіді на свої запитання.

Ведучі зустрічі (Юлія Трунова – зав. відділом мистецтв, Тетяна Ісай – головний бібліотекар) читали вірші поета та розповіли про цікаві сторінки з його біографії.

Захід відбувся в рамках літературно-мистецької кав`ярні «Русанівські зустрічі», яка вже понад три роки діє в нашій бібліотеці як ефективна форма роботи (за ініціативи директора М. П. Зніщенка та головного бібліотекаря Т. О. Ісай).

Час пролетів непомітно в теплій, невимушеній, по-домашньому затишній атмосфері.

На закінчення зустрічі всі мали змогу особисто поспілкуватися з Павлом Браницьким, отримати його автограф та придбати його цікаву, віршовану, яскраво ілюстровану книгу «Козацькі бувальщини».