Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Парад країн Європи

17 травня бібліотекарі КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» та читачі -учні 5-х класів 136 школи здійснили віртуальну мультимедійну експрес-подорож «Парад країн Європи».

Багато цікавого, невідомого, загадкового, що таїть в собі Європа, побачили та почули читачі під час мультимедійної експрес-подорожі. Діти поглибили знання про інші країни, народи, їх національні традиції.

Жвавий інтерес викликала вікторина «Що ти знаєш про Європу?», під час якої, читачі відповідали на питання та взяли участь в дискусії про безвізовий режим для українців.

Наприкінці заходу читачі взяли участь в акції «Обертаючи глобус». Під час якої вони написали свої побажання, мрії про подорожі, та про країни по яких вони хотіли б подорожувати.

Такі зустрічі в бібліотеці сприяють вихованню патріотизму, шанобливому ставленню до історії, культури, обрядів та традицій інших країн і народів, популяризації європейської та української культурної спадщини.

Всіх, хто хоче дізнатися більше про Європейські країни, розширити свої знання про їх архітектуру, культуру, традиції, запрошуємо до КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей». Обіцяємо – буде цікаво!