Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Директорам обласних, районних, міських централізованих бібліотечних систем

Шановним відвідувачам сайту Київської обласної бібліотеки для дітей. Пропонуємо в рубриці "Історичного лікбезу" ознайомитися із змістом історичного дослідження письменниці Катерини Мотрич під назвою "ДНК варвара", що надруковане в часописі "Слово просвіти" в № 6 (9-15.02.2017); № 7 (16-22.02.2017); № 8 (23.02-01.03.2017)(Переглянути).

Наукові дослідження Катерини Мотрич під назвою "ДНК варвара" дозволить небайдужому українцю нарешті второпати з яким "сусідом" територіально граничить Україна, а також зрозуміти ким насправді є, так званий, "старший брат" монголоїдно-угро-фінського етносу, який ніколи не припиняв і ніколи не припинить своєї антилюдяної, антигуманної, антислов'янської загарбницької політики.

Дослідження Катерини Мотрич вміщує багато доказових фактів таких істориків-великоросів, як В.О.Ключевський, В.Бєлінський, М.М.Карамзін.

Особливо корисним історичне дослідження повинно стати для бібліотечних працівників бібліотек всіх ступенів і рівнів України, а також для викладачів історії, біології, літератури та інших предметів.

Завдячуючи історичним розвідкам-дослідженням Катерини Мотрич будь-хто має змогу пересвідчитись в історичній хронології виникнення "ДНК варвара", який сьогодні вбиває українців на Сході України в Донецькій та Луганській областях, який лінчує татарське і українське населення в Криму, який спустошує Сірію, як кровоненажерна гідра.

Читайте "ДНК варвара" Катерини Мотрич для того, щоб усвідомити наше українське історичне минуле, сучасне і, головне, яким повинно бути наше українське майбутнє!