Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Запрошуємо на виставку дитячих малюнків, присячених святому Миколаю Чудотворцю

16 грудня 2016 року о 14:00 в приміщені Київської обласної бібліотеки для дітей з ініціативи та за підтримки Просвітницького Центру Фонду пам'яті Блаженнішого Митрополита Володимира буде відкрито неймовірно яскраву виставку дитячих малюнків, присячених святому Миколаю Чудотворцю. На виставці будуть представлені роботи вихованців столичних творчих об’єднаннь «Майстерня «Забава» та «Кольорові долоньки».

Доречі, творчі об’єднання «Майстерня «Забава» та «Кольорові долоньки», керівником яких є Грищук Надія Володимирівна, існують більше 8 років. За ці роки гуртківці постійно приймали участь у районних та міських виставках і конкурсах, неодноразово ставали переможцями. У творчому об’єднанні навчаються дошкільнята та діти молодшого шкільного віку, де розвивають свої таланти та знайомляться зі світом мистецтва.

Уроки малювання чергуються з ліпленням та аплікації. Важливим етапом навчання є вивченням дітьми видів та жанрів образотворчого мистецтва, засвоєння різноманітних технічних прийомів, вивчення різних технік при створенні робіт. Діти отримують початкові знання з кольорознавства, живопису, графіки та декоративного мистецтва. Одним із принципів навчання є поступовість. Матеріал подається ненав’язливо, в невеликій кількості.

«Не кожна дитина стане митцем, але кожну можна навчити бачити прекрасне», – гасло творчих об’єднаннь.

Запрошуємо! Приходьте самі, з друзями, сім’ями, приводьте своїх дітей, і ви отримаєте прекрасну можливість помилуватись чудовими дитячими малюнками, в яких тісно поєдналися дитячі мрії, дорослі надії, очікування дива і віра у те, що мрії збуваються.

Отож, кожен бажаючий зможе ознайомитись з виставкою з 16 грудня 2016 р. до 19 січня 2017 р. за адресою: Київська обласна бібліотека для дітей, м.Київ, вул. Русанівська Набережна,12, www.child-library.kiev.ua