Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Вітаємо з Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва

Шановні колеги, друзі!

Щиро вітаємо Вас з професійним святом - Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва – всіх тих, хто присвятив себе благородній справі - зберігати, розвивати і відтворювати безцінні духовні скарби нашого народу!

Сьогодні свято всіх: і клубних працівників, і майстрів народного мистецтва, і бібліотечних, і музейних працівників, і вчителів музики.

Культура незримою силою формує національну спільність, робить нас неповторними, несхожими на інших. Багата талантами наша земля - українці володіють вагомим творчим потенціалом, який втілюють у життя працівники культури та аматори народного мистецтва.

Своєю працею Ви створюєте людям свято, допомагаєте молодому поколінню долучатися до справжніх витоків української культури, бачити в ній все саме найкраще і цінне. Відкриваєте чисте живе джерело світової культури. Знайомите зі скарбами людської цивілізації.

Ваша самовіддана творча праця вражає своєю неповторністю, яскравим колоритом, різносторонністю репертуару, невичерпною енергією.

Високо цінуємо Ваш вагомий внесок у розвиток національної культури. Без Вашого доброго серця, ініціативності і творчої думки неможливі добрі переміни у нашому суспільному житті. Своєю плідною працею та силою духу Ви звеличуєте рідну Україну, примножуєте її успіхи та досягнення.

Здоров’я, добра, благополуччя Вам і Вашим сім’ям, реалізації творчих проектів і невичерпної наснаги. Нехай здійсняться всі Ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день Вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість творчого натхнення і життєвих перемог.


За дорученням колективу Генеральний директор
Київської обласної бібліотеки для дітей,
кандидат історичних наук,
заслужений працівник культури України,
Президент Української асоціації працівників
бібліотек для дітей
Микола Зніщенко