Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Урочисті збори бібліотечного активу з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек у м. Біла Церква

27 вересня 2016 року у м. Біла Церква були проведенні Урочисті збори бібліотечного активу з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек за участю директорів централізованих бібліотечних систем, працівників обласних бібліотек, бібліотечних працівників столичної Київської області в приміщенні Київського академічного обласного музично-драматичного театру ім. П.К. Саксаганського.

Бібліотекарів Київської області привітали в.о. голови Київської обласної державної адміністрації Пархвеладзе Лев Ревазович, депутат Верховної Ради України Мепарішвілі Хвича Нодарович, в.о. голови Білоцерківської районної державної адміністрації Савчук Юрій Степанович, начальник управління культури, національностей і релігій Подолянець Ігор Іванович та генеральний директор Національної бібліотеки України для дітей Гордієнко Алла Іванівна.

Славний зірковий акторський колектив обласного театру (директор Уснов В.В.) привітав бібліотекарів Київської області виставою-мюзиклом «Кайдашева сім’я».

Такої інтерпретації класичного твору можна тільки побажати київському театралу. Присутні від побаченого і від роботи акторського колективу Київського академічного обласного музично-драматичного театру ім. П.К. Саксаганського отримали велику насолоду.

Легкий фуршет з келихами шампанського гармонічно вписався в шедевральний захід, що був проведений під патронатом Київського обласного управління культури, національностей та релігій, Білоцерківської районної державної адміністрації, Київського академічного обласного музично-драматичного театру ім. П.К. Саксаганського, Київської обласної бібліотеки для дітей та та Київської обласної бібліотеки для юнацтва.

Подібні змістовні Державні заходи в Київській області завжди проводяться на дуже високій духовній ноті. Все це спонукає бібліотечних працівників Київської області до нових звершень і досягнень в бібліотечній роботі з дітьми, юнацтвом і всіма категоріями дорослого населення Київської області.


Генеральний директор
Київської обласної бібліотеки для дітей
Зніщенко М.П.