Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Переможці заключного туру Всеукраїнського конкурсу творчості читачів-дітей "Мрії про Україну: дитячий погляд"

Київська обласна бібліотека для дітей щиро вітає і зичить колосального життєвого успіху переможцям заключного туру Всеукраїнського конкурсу творчості читачів-дітей, присвяченого 25-річчю Незалежності України, "Мрії про Україну: дитячий погляд".

Від Київської області ними стали: Анна Барамідзе (14 років) – Гран-Прі конкурсу (малюнок) – читач бібліотеки-філії № 34 (с. Тарасівка; зав. бібліотекою: Г.В. Науменко, вчитель Т.В. Юшковець) Броварської районної централізованої бібліотечної системи (директор: Л.В. Кошелєва) та Христина Дегтяренко (12 років) – І місце в номінації "Поезія" – читач бібліотеки-філії (зав. бібліотекою: В.Г. Шлапацька та пров. б-р О.А. Крищенко) Білоцерківської міської централізованої бібліотечної системи (директор: Р.П. Григоренко).

Висловлюємо щиру подяку батькам, родинам Барамідзе та Дегтяренко за виховання таких творчих, талановитих і громадянсько-свідомих дітей.

Велика подяка бібліотечним працівникам і всім тим, хто долучився до організації даного конкурсу на Київщині та сприяв активній участі читачів-дітей в ньому і, зокрема, участі наших переможців.

Ще раз нагадуємо, що нагороди переможцям обласного туру даного конкурсу обов'язково будуть вручені, але, як ми і зазначали, - пізніше.

Дорогі, наші читайлики! Завжди беріть участь у конкурсах, фестивалях, інших творчих заходах. Це – творчість, розвиток, це – путівка в щасливе життя!

Переглянути всі роботи та підсумки обласного туру даного конкурсу можна на сайті нашої бібліотеки за рубрикою: "Сторінка для дітей", далі "Конкурси".

На фото: урочистості заключного туру Всеукраїнського конкурсу творчості читачів-дітей "Мрії про Україну: дитячий погляд", присвяченого 25-річчю Незалежності України, на базі НБУ для дітей (на жаль, Христина Дегтяренко з поважних причин не змогла бути присутньою на святі і нагороду за неї отримала провідний бібліотекар О.А. Крищенко).