Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

«Герої Небесної сотні Київщини» та довідкове видання «Горить свіча... Уста за них в молитві: загиблим нагородженим воїнам АТО/ООС Київської області присвячується»

 КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» отримала сигнальні примірники, підготовлених бібліотекою, видань в серії «Захисники України. ХХІ сторіччя», започаткованої бібліотекою, біобібліографічного покажчика «Герої Небесної сотні Київщини» (Укладач: В. Сітько; ред.-упор.: Л. Соляник; відп. вип.: М. Зніщенко) та довідкове видання «Горить свіча... Уста за них в молитві: загиблим нагородженим воїнам АТО/ООС Київської області присвячується» (Укладачі: В. Сітько, Л. Зніщенко; ред.-упор.: Л. Соляник ; відп. за вип.: М. Зніщенко).

В 2021 році зазначені видання, значно доповнені та уточнені, за фінансування Київської обласної ради, будуть видані видавництвом «ЛіраК» (вид-ць: В. Зарицький),  та поширені серед бібліотек Київської області для використання в роботі та ознайомлення читачів.

Ці матеріали можна знайти на сайті КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» за посиланням «Видання бібліотеки» (2019р., 2020р.).