Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

04 червня 2020 року в.о. начальника управління культури, національностей та релігій Київської ОДА Сергій Васильонок здійснив робочу поїздку до КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей»

 

Робоча поїздка керівництва управління культури, національностей та релігій Київської ОДА до КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей»

 

04 червня 2020 року в.о. начальника управління культури, національностей та релігій  Київської ОДА Сергій Васильонок здійснив робочу поїздку до КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей».

Під час зустрічі з директором Миколою Зніщенко та колективом, і були обговорені нагальні питання щодо роботи бібліотеки у період дії адаптивного карантину до 22 червня 2020 року, а також подальшу діяльність закладу в нових умовах у зв’язку із пандемією.

Сергій Васильонок особисто довів до відома керівництва та бібліотекарів  Рекомендації  щодо відновлення діяльності публічних бібліотек  Київської області  в умовах послаблення карантину на території регіонів із сприятливою епідемічною ситуацією, які розроблено відповідно до рішень Кабінету Міністрів України, рекомендацій Міністерства охорони здоров’я України та Головного державного санітарного лікаря України.

Нагадаємо, КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» - є потужним культурно-просвітницьким осередком Київщини, а саме науково - методичним координаційно-консультативним центром.

Це структурний підрозділ управління культури, національностей та релігій Київської обласної державної адміністрації, спеціалізована установа, яка забезпечує проведення в життя державної та регіональної політики з питань бібліотечного та інформаційно-бібліографічного обслуговування дитячого і дорослого населення Київської області

Щорічно КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» обслуговує 15 тисяч читачів, яким видає понад 315 тисяч примірників книг. Загальний фонд бібліотеки складає понад 270 тисяч примірників документів.

КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» - одна з найкращих спеціалізованих бібліотек для дітей України.