Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

КЗ КОР "Київська обласна бібліотека для дітей" запрошує Вас прийняти участь у двох літніх проєктах від команди Євроквіз.

 

Міжнародний музичний табір

 

Шановні бібліотекарі Київщини, КЗ КОР "Київська обласна бібліотека для дітей" запрошує Вас прийняти участь у двох літніх проєктах від команди Євроквіз.

Міжнародний музичний табір проводитиме два літніх проекти: 22-27 червня та 20-25 липня з відповідними он-лайн концертами 22 та 23 серпня!

Реєстрація на перший проєкт до 14 червня та на другий до 12 липня.

Мінімальний вік учасників - повних 13 років. Кожному учаснику необхідно - гарний Інтернет зв'язок, смартфон, планшет чи комп'ютер та навушники. Ноти будуть вислані кожному учаснику, хто заповнив цю форму.

«Міжнародний музичний табір» працює в України та Румунії уже майже 20 років, створюючи унікальні інклюзивні програми, в яких діти вчаться не тільки музиці, але й тому, як працювати в команді, досягати поставлених цілей і вірити у свої сили. Розвиваючи дітей у підлітковому віці, команда цієї організації вірить, що вони виростуть відповідальними і активними громадянами своєї країни.

До участі у музичних програмах заохочують усіх дітей, навіть тих, які ніколи не вчилися грати і співати, дітей з особливими потребами та із соціальних систем. Є навіть унікальний досвід проведення хору «білих рукавичок» для дітей з вадами зору і слуху. Після 1 тижня занять школярі виступають на сцені свого міста у супроводі професійного симфонічного оркестру і презентують концерт на найвищому рівні. Це стає можливим завдяки тому, що основна філософія «Міжнародного музичного табору» у тому, що усі діти – талановиті.

Деталі про табір, можна знайти за посиланням: https://euroquiz.org.ua/network-eu/blogs/view/1550

Реєстрація для участі у таборі: 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfFVegGqNiY7Zs8th1uTaArRpkQGWUvGp8AhXHgUa3HCnpCIQ/viewform

Ім'я та Прізвище учасника пишіть англійською мовою. 

Із питаннями звертайтеся на email: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.