Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

КЗ КОР "Київська обласна бібліотека для дітей" вітає з Міжнародним днем захисту дітей!

КЗ КОР "Київська обласна бібліотека для дітей" вітає з Міжнародним днем захисту дітей!

Щороку у перший день літа відзначається це чудове свято. Діти - це наше майбутнє, наш сенс життя та наше щастя! У цей день колектив КЗ КОР "Київська обласна бібліотека для дітей" бажає кожній дитині міцної сім'ї і всьго необхідного для безтурботного дитинства. Нехай дитячі посмішки висвітлюють нашу планету, і кожен маленький мешканець нашої Землі буде здоровим та щасливим!

Ну, і яке ж свято без сюрпризів? 

КЗ КОР "Київська обласна бібліотека для дітей" визначила переможців чарівних перевтілень "Мій книжковий образ". Ними стали: читачки бібліотеки-філії м. Тетіїв - Яковишина Анна та читачка бібліотеки-філії Бориспільської МЦБС - Лисенко Оксана, які нагороджуються подарунками від бібліотеки. АЛЕ! Всі інші образи були талановитими, яскравими, вартими уваги. Тож, вони також отримують презенти від КЗ КОР "Київська обласна бібліотека для дітей". Щоб дізнатися, який саме подарунок отримає переможець або учасник, необхідно зазирнути у коменти під світлинами.

КЗ КОР "Київська обласна бібліотека для дітей" вітає переможців і дякує всім за участь!

 

P.S. Для отримання подарунків потрібно надіслати повідомлення у Viber +380667678918, де зазначити прізвище та ім'я учасника перевтілень, номер відділення Нової Пошти, ПІБ та моб. тел. отримувача відправлення.