Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

"Це стильна, сильна і дуже правильна річ для сьогоднішнього дня"

 

КЗ КОР "Київська обласна бібліотека для дітей" (генеральний директор: М. Зніщенко) продовжує цикл заходів "Кримська світлиця", що проводиться з метою соціальної адаптації громадян України, які залишили тимчасово окуповану територію України - Автономну Республіку Крим (АРК) та пропонує до уваги наших  читачів, відвідувачів сайту бібліотеки - прем`єру однієї книги -  

ОЛЕГ СЕНЦОВ "КУПИТЕ КНИГУ - ОНА СМЕШНАЯ"(Харків : Фолио, 2016. - 219 с.) 

Олег Сенцов — український кінорежисер, сценарист та письменник, громадський активіст, лауреат премії Сахарова «За свободу думки» та Національної премії України ім. Т. Шевченка, є найвідомішим у світі «політв’язнем Кремля», якого незаконно ув'язнила Росія після окупації Криму. Цей роман був написаний до арешту його автора. За іронією долі головний герой потрапляє за безпідставним звинуваченням у в'язницю в чужій країні, але незабаром несподівано опиняється на волі і повертається на батьківщину.

Олег Сенцов мов би передбачив свою долю. У обгортку смішного тут загорнуті роздуми про глибоке і вічне: релігія, кохання, жінки, політика, наркотики. Вустами головного героя до нас говорить сам Олег, і знайомить  читача своїм поглядом на ці теми. За відгуками літературних критиків про книгу:" Це стильна, сильна і дуже правильна річ для сьогоднішнього дня".

Більш детально ознайомитись з книгою можна, завітавши до бібліотеки.