Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

«Спеціалізовані бібліотеки для дітей та освітні заклади: еффективна співпраця»

 

03 грудня 2019 року в КЗКОР «Київська обласна бібліотека для дітей» (генеральний директор: М.Зніщенко), в рамках співпраці з Інститутом післядипломної педагогічної освіти Київського Університету імені Бориса Грінченка (директор інституту: М.Войцехівський), проведено спільний захід PedCamp (методично-педагогічне чаювання) для вчителів м.Києва.

Захід проходив під орудою Оксани Матвийчук – кандидата педагогічних наук, доцента кафедри освітнього лідерства зазначеного інституту.

З темою «Спеціалізовані бібліотеки для дітей та освітні заклади: еффективна співпраця» виступила і надала інформацію про можливості бібліотеки в системі допомоги  навчальному і виховному процесу дітей різних вікових категорій Людмила Соляник – заступник директора по науковій роботі КЗКОР «Київська обласна бібліотека для дітей».

Визначною подією під час методично-педагогічного чаювання і для вчителів, і для бібліотечних працівників була зустріч з директором ГО «Польсько-український освітній центр» - Оксаною Горошко. Інформація була цінною, цікавою і корисною. Присутні задавали богато питань з теми «Організація та реформи освіти в Польщі». На всі питання було отримано відповіді. У довільному режимі відбувалось порівняльне обговорення зазначеної та інших актуальних тем.

Співпраця  КЗКОР «Київська обласна бібліотека для дітей» та Інституту  післядипломної педагогічної освіти – триває.