Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Бібліографічний посібник "Видання бібліотек Київщини за 2018 рік: список методико-бібліографічних матеріалів "

 

КЗ КОР "Київська обласна бібліотека для дітей" (ген. директор: М. П. Зніщенко) - як головний обласний науково-методичний, координаційний, консультативний центр з питань бібліотечно-інформаційного обслуговування дорослого і дитячого населення Київської області, - систематично під час прийому річних звітів, разом з низкою планово-звітних документів, отримує від районних, міських ЦБС та окремих бібліотек Київської області методико-бібліографічні посібники різних форм, тем і спрямувань, які ними видаються.

Ці посібники щорічно поповнюють документну базу науково-методичного відділу КЗ КОР "Київська обласна бібліотека для дітей".

За підсумками 2018 року бібліотекою укладено бібліографічний посібник "Видання бібліотек Київщини за 2018 рік: список методико-бібліографічних матеріалів ", в який вміщено видання, що надійшли до КЗ КОР "Київська обласна бібліотека для дітей" від бібліотек Київської області.

Даний посібник знайомить з методико-бібліографічною діяльністю кожної ЦБС та окремої бібліотеки Київської області за минулий рік і буде корисним всім зацікавленим. З посібником завжди можна ознайомитися на нашому сайті за рубрикою "Видання бібліотеки" (2019 р.).

Переглянути