Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Виставка Заїри Коваленко - з досвіду роботи Баришівської централізованої бібліотечної системи відділу культури та туризму Баришівської селищної ради Київської області

 

Виставка Заїри Коваленко

( З досвіду роботи Баришівської централізованої бібліотечної системи 

відділу культури та туризму Баришівської селищної ради 

Київської області)

В Баришівській центральній бібліотеці для дорослих відкрилася нова виставка робіт художника-аматора з села Власівки Заїри Гугушаївни Коваленко, яка очолює творче любительське об’єднання митців Баришівщини «Білий квадрат». Неодноразово читачі бібліотеки вже любувалися яскравими картинами Заїри Гугушаївни. Але не перестає дивувати бажання мисткині творити, випробовувати нові техніки декоративно-ужиткового мистецтва.

У наше буремне століття образотворчому мистецтву стало замало експериментів із жанрами та напрямами. Художники вдалися до пошуку альтернативних матеріалів.

«Вік живи – вік учись» – це девіз життя Заїри Коваленко.  «Коли сідаю за роботу, забуваю все: проблеми, болі.  Придумую новий ескіз майбутнього виробу і втілюю його» – говорить автор. На цій незвичайній  виставці картини з кавових зерен, гречки, проса. Сувеніри з клею, комп’ютерних дисків, прісного тіста, гіпсу та інших матеріалів.

Зав. методично-бібліографічним відділом

Баришівської ЦБС

Лавріненко Н.І.