Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

9-й випуск біобібліографічного покажчика з серії «Захисники України. ХХІ сторіччя», присвяченого загиблим нагородженим воїнам АТО (ООС) Київської області "Горить свіча… Уста за них в молитві"

 

КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» (генеральний директор: М.П.Зніщенко), як обласний науково-методичний, координаційно-консультативний, інформаційний центр з питань бібліотечного обслуговування дитячого і дорослого населення Київської області, - інформує всіх зацікавлених про 9-й випуск біобібліографічного покажчика з серії «Захисники України. ХХІ сторіччя», присвяченого загиблим нагородженим воїнам АТО (ООС) Київської області "Горить свіча… Уста за них в молитві"

Даний випуск містить в собі матеріали про загиблих нагороджених учасників АТО (ООС) м. Березань, м. Біла Церква, м. Бориспіль, м.Славутич  Київської області.

Як і в попередніх інформаціях, подаємо тільки 3-и сторінки (титульну, зворот титульної та 3-ю сторінку "Від укладачів") покажчика, та нагадуємо, що з повною електронною і паперовою версіями даного посібника можна ознайомитися у науково-методичному відділі КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей».

Слава Україні! - Героям слава!

Пеглянути