Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Біобібліографічні матеріали "Велетень української духовної культури"

 

КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» (генеральний директор: М. П. Зніщенко), як обласний науково-методичний, координаційно-консультативний, інформаційний центр з питань бібліотечного обслуговування дитячого і дорослого населення Київської області, підготувала і пропонує увазі бібліотечних, музейних, педагогічних працівників, працівників клубних закладів та всіх зацікавлених, біобібліографічні матеріали "Велетень української духовної культури", присвячені 200-річчю від дня народження видатного українського письменника, поета, педагога, видавця, культурного діяча України Пантелеймона Олександровича Куліша.(переглянути)

Зазначений посібник був поширений за допомогою флеш-копіювання серед бібліотек Київської області на обласному семінарі 6 червня 2019 року, який відбувся на базі КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей». Обласний семінар проводився для завідувачів відділів обслуговування читачів центральних районних, міських бібліотек для дорослих, для дітей та провідних спеціалістів по культурі ОТГ Київської області.

Посібник "Велетень української духовної культури" можна буде завжди знайти на сайті КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» за рубрикою "Видання бібліотеки" (2019).