Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Про електронні макети біл-бордів

 

КЗ КОР "Київська обласна бібліотека для дітей" ( генеральний директор: М. П. Зніщенко), як науково-методичний, координаційно-консультативний центр з питань інформаційно-бібліотечного обслуговування дитячого та дорослого населення Київської області, даним матеріалом інформує всі бібліотеки, заклади культури іншого профілю Київщини та всіх зацікавлених, що управління культури, національностей та релігій ( начальник: І. В. Золотоверх) Київської обласної державної адміністрації надає ( див. у "Додатку") електронні макети біл-бордів до 23-ї річниці Конституції України для розміщення в ЗМІ та до відома і використання в роботі.(Додаток)

Дані зразки соціальної тематичної реклами можна використовувати як для виготовлення біл-бордів, з метою якісного проведення масових заходів по відзначенню 23-ї річниці Конституції України, так і в інших формах інформаційної продукції органами місцевого самоврядування, закладами культури, громадськими організаціями та іншими спільнотами.

Звертаємо особливу увагу керівників та колективів районних, міських централізованих бібліотечних систем та ЦБС і  публічних бібліотек ОТГ Київської області на підвищення рівня та необхідність активізації  підготовки і проведенню заходів з нагоди 23-ї річниці Конституції України у відповідності до Указу Президента України від 24 квітня 2019 року №160/2019 "Про відзначення 23-ї річниці Конституції України", доручення голови Київської обласної державної адміністрації від 13. 06. 2019р. №6814/11-13/01/2019 та листа Міністерства інформаційної політики України від 12. 06. 2019 р. №13-18/04.

Про результати роботи щодо використання вищезазначених електронних ( або надрукованих) макетів соціальної реклами на місцях просимо поінформувати до 02. 07. 2019 р.  шляхом надання електронних адрес розміщення та фотозвітів на електонну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.    для подальшого інформування ініціаторів проекту.

 

 

З повагою

генеральний директор 

КЗ КОР "Київська обласна 

бібліотека для дітей"                                                                      М. П.  Зніщенко