Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

«Дорогою щастя» та «Ірпінь мовою графіки»

В КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» (генеральний директор: М. П. Зніщенко) експонуються персональні виставки картин, виконаних в авторській техніці, художниці з м. Ірпінь Київської області Євгенії Харґрі - «Дорогою щастя» та «Ірпінь мовою графіки».

У своїх роботах Євгенія особливу роль відводить людській сутності і неповторності кожного її відтінка. Роботи, виконані в різних жанрах. Створено за допомогою олійних і акрилових фарб, сепії, вугілля, пастелі і чорнил, різноманітні тематично-сюжетні композиції. Вони розміщені в хол-галереї бібліотеки (виставка «Дорогою щастя») та у відділі естетичного виховання (виставка «Ірпінь мовою графіки»).

Картини Євгенії несуть у собі заряд сильних контрастних емоцій, налаштовують на роздуми про час, його швидкоплинність та незворотність, про те, що може нам принести майбутнє, і як ми ним скористаємося. Її твори стали окрасою приватних колекцій в Іспанії, Німеччині, США, Росії, Великобританії, Україні, Нідерландіах.

Запрошуємо всіх поціновувачів мистецтва до КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» відвідати чудові виставки Євгенії Харґрі «Дорогою щастя» та «Ірпінь мовою графіки».

Дату урочистого відкриття персональних виставок та зустрічі з художницею буде повідомлено пізніше на нашому сайті.