Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Історичний лікбез до Дня перемоги

Ця сторінка Історичного лікбезу розрахована на тих, хто до цього, 2019 року, вважає 9-те травня Днем перемоги, на тих невігласів, які вважають Степана Бандеру, теоретика Української національної ідеології та Українського національно-визвольного руху, ворогом України. На противагу московській пропаганді Історичний лікбез надає всім користувачам інформаційні джерела про так звану "перемогу", про те, якою ціною і якими жертвами вона дісталася, а також подаються інформаційні джерела про "Русскую Освободительную Армию", її звірства, наміри. Про прапор власівців, що висить на Кремлі, і прапор сьогоднішніх россіян, про "колорадські стрічки", тощо...

Історичний лікбез постійно надаватиме нові джерела, що будуть розвінчувати московсько-кремлівську брехню про Другу світову війну, про УПА, про УНА, про УНСО. 

Звертаємо Вашу уваагу на те, що незнання своєї рідної Української історії, неодмінно призведе до втрати Української самоідентичності, території, і як наслідок, втрата незалежності і державності.

Вивчайте історію України, бережіть Україну.

Детальніше