Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Бібліотеки і видавництва - чудові партнери!

11 квітня 2019 року в КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» (генеральний директор: М. П. Зніщенко) відбулася зустріч з представником видавництва «Видавництво 21» Iнгою Кейван.

Під час зустріч пані Інга в дуже цікавій, захоплюючій формі  презентувала новинки видавництва та новинки видавництв, з якими вони плідно співпрацюють.

«Видавництво 21» – це видавництво з м. Чернівці, яке на книжковому ринку з червня 2004 року. «Видавництво 21» розширює свій сегмент, створюючи нові серії, проекти, співпрацюючи як з відомими авторами, так і з початківцями.

Видавництво спеціалізується як на художній, так і на нон-фікшн літературі сучасних українських та європейських авторів, видає також наукові і науково-популярні книги. Серед видань і мемуарно-табірна література європейських авторів. Художні тексти, що виходять у «Видавництві 21», охоплюють різні жанри, напрями та стилі: від центральноєвропейського роману, роману пам’яті, автобіографічної прози до детективу з елементами трилеру та психоделіки. Видавництво намагається виходити із запитів своєї цільової аудиторії, з якою підтримує перманентну комунікацію ‒ через соцмережі, листування, спілкування на виставках, ярмарках, під час презентацій, дискусій.

Ще один напрям діяльності видавництва – видання творів українських  сучасних авторів, серед яких чимало виданих у співпраці з Міжнародною літературною корпорацією «Meridian Czernowitz».

«Видавництво 21» також тісно співпрацює з Дитячим арт-видавництвом «Чорні вівці», яке спеціалізується на арт-буках, білінгвальній та перекладній літературі для дітей. 

Працівники КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» високо оцінили Презентацію «Видавництво 21» та фахову майстерність, з якою її провела пані Інга, вдячні їй за те, що вона поділилась копією відеоматеріалів з нашою бібліотекою, оскільки вони будуть корисними в діяльності бібліотеки як в площині комплектування фонду, так і в роботі з читачами.

Інформація про Презентацію  «Видавництво 21» та відео буде представлено і поширено серед РЦБС, МЦБС, базових бібліотек ОТГ Київської області під час обласного семінару 23 квітня 2019 року

Бібліотеки і видавництва - чудові партнери!