Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Творча зустріч з письменником, кіносценаристом, гумористом, журналістом Андрієм Костюченком

2 квітня 2019 року працівники КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» відвідали творчу зустріч з письменником, кіносценаристом, гумористом, журналістом Андрієм Костюченком, яка відбулася в бібліотеці ім. М. Горького ЦБС Дніпровського р-ну м. Києва

Андрій Костюченко народився та живе в Києві. Закінчив Київський національний університет імені Тараса Шевченка. Член Міжнародної Асоціації Письменників, Національного Союзу Журналістів України, Міжнародної Федерації Журналістів, член журі (від України) II Міжнародного літературного конкурсу ім. Сергія Михалкова, автор сценарію «Хуторские страсти» за мотивами творів М. Гоголя, ведучий прямих эфірів на різних телеканалах та  на радіо, ведучий та автор історичних сторінок та сторінок гумору в журналах; автор публікацій, поезіїї, прози, крилатих висловів, одновірший, «сказюлєк» та іншого в багатьох журналах як в Україні, так і за її межами.

Під час зустрічі Андій Костюченко презентував книги «Странные люди городского типа» та «Чем отличается настоящая женщина от ненастоящей».

Автором були зачитані уривки зі своїх творів, поезія, написана ще в 90-і роки, та актуальна і зараз, а також безліч гумору. Жіночий монолог зачитала чарівна та тендітна Ірина Шумейко. На згадку від зустрічі пан Андрій подарував всім присутнім журнали зі своїми публікаціями та багато позитивних емоцій.

КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» дякує бібліотеці ім. М. Горького за запрошення і сподіваємося на подальшу співпрацю!