Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

«Календар ювілейних дат видатних діячів Київщини на 2020 рік»

 

КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» (генеральний директор: М. П. Зніщенко), як обласний науково-методичний, координаційно-консультативний, інформаційний центр з питань бібліотечного обслуговування дитячого і дорослого населення Київської області, пропонує увазі відвідувачів сайту, бібліотечним, музейним спеціалістам, працівникам закладів культури, вчителям, керівникам та працівникам органів місцевого самоврядування, підготовлений спеціалістами нашої бібліотеки, «Календар ювілейних дат видатних діячів Київщини на 2020 рік».

«Календар» буде доречним в плануванні своєї діяльності закладами культури Київської області на 2020 рік. 

Що стосується читачів-користувачів нашого сайту різних вікових категорій, то «Календар» збагатить їх пізнання про видатних людей, уродженців Київщини, або тих видатних особистостей, життя та діяльність яких були пов’язані з нашим славетним краєм.

Одночасно з оприлюдненням «Календаря» на головній сторінці нашого сайту, його розміщено також за рубрикою «Видання бібліотеки», де він буде перебувати постійно з усіма іншими «Календарями» за попередні роки та тематичними методико-бібліографічними посібниками нашої бібліотеки.

Заздалегідь просимо вибачення, якщо в разі технічного зсуву, посторінковий текст не завжди буде у відповідності до сторінок, зазначених в алфавітному покажчику (похибка: на 1-2 сторінки).

Нагадуємо, що аналогічний випуск «Календаря», але на поточний 2019 рік, можна також знайти за рубрикою «Видання бібліотеки».

«Календар ювілейних дат видатних діячів Київщини на 2020 рік» містить багато цікавих і нових імен видатних людей Київщини, про яких варто знати сучасній спільноті України.

Бажаємо приємного ознайомлення з даним довідковим посібником.

Переглянути