Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

День профудосконалення

 День профудосконалення

27 лютого  2019 року КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» (директор: М. П. Зніщенко) гостинно зустріла студентів ІІ-го курсу Педагогічного коледжу Київського університету ім. Б. Грінченка, які навчаються за спеціальністю: "Інформаційна, бібліотечна та архівна справа" (викладач: О. А. Сіра). 

Заступник директора Смисловська Л. В. провела оглядову екскурсію бібліотекою, під час якої студенти дізналися про цікаву 110-річну історію бібліотеки, про її історичне минуле та традиції сьогодення.

З роботою відділів обслуговування і специфікою їх діяльності,  традиційними та інноваційними послугами бібліотеки, новинками літератури, створенням мультимедійних книг присутніх познайомили завідувач відділу дошкільників та читачів-учнів 1-4 класів Томашевська Л. І., завідувач відділу естетичного виховання Трунова Ю. І. та завідувач сектору читачів-учнів 5-9 класів Ткач С. В.

Інформацію про форми і методи  роботи, про масив методико-бібліографічного ресурсу, який готують фахівці бібліотеки,  повнотекстові документи, що оприлюднені на сайті бібліотеки, презентувала завідувач науково-методичного відділу Литвин О. М.

Завідувач відділу бібліографічно-довідкової та інформаційної роботи Острікова Н. В. представила присутнім видання бібліотеки краєзнавчого характеру, гру "Світ громад", потужний інформаційний матеріал, що розміщений на сайті КЗ КОР "Київська обласна бібліотека для дітей".

Всі студенти отримали поради щодо використання можливостей бібліотеки для результативного навчання та професійної діяльності. 

Свої враження від зустрічі учасники Дня профудосконалення залишили в Книзі відгуків та побажань бібліотеки.