Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Сучасні бібліотеки - майданчики для отримання інформаційних послуг і проведення творчого, змістовного дозвілля для місцевих громад!

КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» (генеральний директор: Зніщенко М. П.) завжди співпрацює з іншими бібліотеками м. Києва і не тільки. Так, днями працівники нашої бібліотеки (Трунова Ю. І. - завідувач відділу естетичного виховання та Кіслєнкова К. Ю. - головний бібліограф) відвідали бібліотеку ім. М. Горького (завідуюча: Колєсніченко К. Б.) ЦБС Дніпровського району м. Києва.

Ця стильна і сучасна бібліотека - місце зустрічей, комфорту та підтримки для людей будь-якого віку. Завдяки універсальному фонду, кожен знайде книгу для себе: учні та студенти - як з навчальної програми так і за інтерасами, а дорослі читачі - в допомогу своїй діяльності і книги «для душі». Тут зібрана література з усіх галузей знань. На будь який смак представлені і художні твори. Книжкові виставки та тематичні добірки - важливі орієнтири книжкового світу абонементу. Затишне та зручне місце для роботи чи то з книгою, чи то з картотекою або каталогами.

Під час спілкування з колегами відбувся обмін досвідом та думками з приводу пошуку нових форм роботи з читачами та забезпечення їх бібліотечними послугами.

Як і наша бібліотека, ця книгозбірня намагається зробити все від неї залежне для зручності читачів.

Сучасні бібліотеки - майданчики для отримання інформаційних послуг і проведення творчого, змістовного дозвілля для місцевих громад!