Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Бібліотеки і видавництва - чудові партнери!

5 лютого 2019 року в КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» (генеральний директор: М. П. Зніщенко) відбулася робоча зустріч і творчо-професійне спілкування з Євгеном Олександровим - керівником відділу корпоративних продажів видавництва «Ранок», яке зараз позіціонує себе не тільки як видавництво літератури для дітей, а і як видавництво літератури для дорослих та видань різних профілів.

З видавництвом «Ранок» нашу бібліотеку і бібліотеки Київської області пов’язують творчі, плідні, багаторічні стосунки, але під час цієї зустрічі було ухвалено домовленість надати їм системності та конкретики.

Під час творчого, дружнього спілкування, в якому взяли участь і генеральний директор М. П. Зніщенко, і заступники директора Л. П. Соляник та Л. В. Смисловська, завідувач відділом комплектування Т. С. Котляренко, завідувач науково-методичного відділу О. М. Литвин, спеціалісти відділів обслуговування Н. І Курбетенко, Т. О. Ісай, С. В. Ткач, а також художник-методист О. Ю. Леонтьєва.

Під час обговорення актуальних, спільних для бібліотек і видавництв, питань відбувся обмін досвідом, думками, поглядами, деякі питання були дискусійно розв’язані і по них був досягнутий консенсус.

Від пана Євгена бібліотека отримала прикладні рекламні матеріали видавництва «Ранок», а від бібліотеки, в особі пана Євгена, видавництво «Ранок» отримало запрошення на рекламну акцію під час березневого обласного семінару за участю директорів районних, міських централізованих бібліотечних систем та завідувачів базових бібліотек ОТГ Київської області.

Бібліотеки і видавництва - чудові партнери!