Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Історичний лікбез: нові надходження

 

Започаткувавши «Кримську світлицю» з 2014 року, а саме з часу анексії Криму, агресивними та підступними мокшанцями-московитами, нащадками чингізідівської Тартарії  КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» демонструє на постійно діючій  книжковій виставці цікаві книгодруки, що присвячені історії, легендам, природним ресурсам, культурі народів різних національностей, що проживали, розвивалися  в давні часи і аж до 2014 року.

В результаті окупації АР Крим москалями – нащадками монгольської орди, починаючи з лютого 2014 року, Крим знаходиться в стагнації.

 Саме наш бібліотечний «Історичний лікбез» постійно нагадує допитливому читачу нашої бібліотеки про теперішній, совково реанімований кацапами наш Український Крим.

В «Історичному лікбезі» ми подаємо інформацію із різних джерел.

Запрошуємо користувачів до нашого «Історичного лікбезу» для того щоб вкотре пересвідчитися, що приніс мокшансько-кремлівський «Улус» населенню Криму, а, також про наслідки пришестя «Русского мира» в колись квітучий, розвинений, хліборобний, овочево-фруктовий, лікувальний та спортивний Крим, джерела в YouTube

Детальніше