Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

До уваги користувачів рубрики «Історичний лікбез»

 

КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей»  постійно надає інформаційні джерела  з різних аспектів історичного, політичного, громадського, суспільного та міжнародного життя України, Європи, світу.

На особливо  важливих подіях ми  акцентуємо Вашу увагу. 

На даний час наша  рідна Україна знаходиться у стані війни з Росією – правонаступницею СРСР та мокшансько-чингізідівської  тартарії.

Від часів розграбування  та спалення  Києва – столиці Київської Русі Андрієм Боголюбським у ХІІ ст. до Путінського правління мокшанською країною Тартарією, яка в ХХІ ст. анексувала Крим, розв'язала війну на українських землях і щоденно вбиває українських вояків, захоплює українські кораблі, привласнює собі Чорне і Азовське моря, займається звірячим лицемірством, а саме: розповідає всьому світу  про свою безмежну любов до братського українського народу – лють та загарбницька політика москалів до України не зазнала змін.

«Історичний лікбез» надає своїм користувачам можливість пересвідчитися у «вірній дружбі» і «любові» зовсім не братнього для  України сусіднього народу, що має ординсько-варяжський генетичний код, з рисами і традиціями монголоїдів-чингізідів, ординців.

В новій підбірці подані матеріали про Саміт 20 в  Аргентині, про напад на українські кораблі, про автокефалію, про Томос, про люту ненависть    РПЦ МП та КДБ до народу України, а також цікаві коментарі фахівців… Детальніше.

P.s. "Історичний лікбез" не несе відповідальності за ненормативну лексику, що може бути на сторінках або в коментарях авторів, джерелах інформації.

Детальніше