Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Творча зустріч з Георгієм Сергєєвим

 КЗ КОР «КИЇВСЬКА ОБЛАСНА БІБЛІОТЕКА ДЛЯ ДІТЕЙ»

4 грудня 2018 року в КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» (генеральний директор: М. П. Зніщенко) відбулася Презентація виставки творчих робіт (живопис) відомого в Україні та поза її межами київського художника, майстра мініатюрної графіки та живопису Георгія Сергєєва

На виставці можна було побачити пейзажі, портрети відомих письменників, митців, цікавих особистостей, твори в стилі абстракції тощо. Пан Георгій ознайомив усіх присутніх зі своїми роботами, кожен мав змогу висловити свої враження та залишити свої побажання у книзі відгуків.

Після Презентації виставки у відділі естетичного виховання бібліотеки Г. Сергеєвим був проведений майстер-клас з графіки для читачів-учнів 7-Б класу (класний керівник: Ісаєнко С. Б.) СЗШ № 158 Дніпровського р-ну м. Києва, читачів-мешканців «Русанівки» та творчіх працівників бібліотеки. Г. Сергєєв розповів про основні техніки виконання графіки – лінорит, кольоровий лінорит, офорт та частково – цинкографію, гравюру на пластику і дереворити, ознайомив з інструментами для виконання робіт - різцями. Кожен з учасників майстер-класу мав змогу самостійно виконати декілька основних елементів графіки.

Майстер-клас з графіки пройшов цікаво, пізнавально та весело. По завершенню зустрічі було зроблено селфі з майстром.

Всіх бажаючих ознайомитися з творчістю цікавого і самобутнього худлжника Гергія Сергєєва запрошуємо до хол-галереї нашої бібліотеки!

 

Презентація виставки

Майстер-клас