Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Всеукраїнський День працівників культури та аматорів народного мистецтва

 

Дирекція та колектив КЗ КОР "Київська обласна бібліотека для дітей" (директор Зніщенко М.П.) взяли участь в урочистостях з нагоди Всеукраїнського Дня працівників культури та аматорів народного мистецтва, що відбулися для працівників культури Київської області 6 листопада 2018 року, на базі Будинку офіцерів в м. Києві.

З вітальним словом виступили: Міністр культури Євген Ніщук, заступник голови Київської обласної державної адміністрації Дмитро Назаренко, начальник управління культури, національностей  та релігій Київської обласної державної адміністрації Ігор Подолянець,  голова Київського обкому профспілки працівників культури Тетяна Яковенко.

За багаторічну, творчу, сумлінну, працю та вагомий внесок у розвиток культури  та народного мистецтва кращі з кращих працівники  культури та аматори клубної сцени були нагороджені Почесними грамотами, Подяками та іншими нагородами різного рівня.

Культурологічна громадськість Київщини отримала ще й безцінний духовний подарунок - потужну, чудову концертну програму Національного Державного Академічного хору ім. Григорія Вірьовки!

Враження і захоплення від талантів і високопрофесійної майстерності колективу і окремих виконавців словами не передати. Неперевершено!

Дякуємо всім очільникам, які були причетні до організації урочистостей, а колегам, - працівникам культури Київщини, майстрам народних мистецтв зичимо многая літа, творчого натхнення та високих досягнень в розвитку культури і мистецтв, що є міцною запорукою державності України. 

Слава Україні!