Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Всеукраїнська нарада директорів обласних бібліотек для юнацтва та молоді

23 жовтня 2018 року в приміщенні КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для юнацтва» (директор: Сорока Г. Й.) відбулося відкриття Всеукраїнської наради директорів обласних бібліотек для юнацтва та молоді.

В заходах прийняли участь: Сивокінь С. Г. - начальник відділу літератури, читання та бібліотечної справи Міністерства культури України; Подолянець І. І. - начальник управління культури, національностей та релігій Київської обласної державної адміністрації; Афонін О. В. - президент Української асоціації видавців та книгорозповсюджувачів; Саприкін Г. А. - директор Державної бібліотеки України для юнацтва, кандидат педагогічних наук; Зніщенко М. П. - директор КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей», кандидат історичних наук, заслужений працівник культури України; директори обласних бібліотек для юнацтва з 20-ти областей України, а також спеціалісти з книговидавничої справи.

Учасники Всеукраїнської наради директорів обласних бібліотек для юнацтва та молоді здійснили виїзд в міську бібліотеку м. Ірпінь, де ознайомилися роботою бібліотеки з юнацькою категорією читачів, сучасними технічними засобами, інтер’єром, художнім оформленням та творчим колективом ірпінської бібліотеки.