Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Всеукраїнські конкурси: "Творчі канікули - 2018" та "Сторінками книг Чингіза Айтматова"

КЗ КОР "Київська обласна бібліотека для дітей" (генеральний директор: М. П. Зніщенко) організувала і забезпечила активну участь читачів молодшого, середнього і старшого шкільного віку у Всеукраїнських конкурсах, заснованих Національною бібліотекою України для дітей (генеральний директор: А. І. Гордієнко) "Творчі канікули - 2018" (літературний конкурс) та "Сторінками книг Чингіза Айтматова" (малюнок), за підтримки останнього Посольством Киргизької Республіки в Україні.

Протягом тижня журі зазначених конкурсів з числа працівників КЗ КОР "Київська обласна бібліотека для дітей", з залученням фахових спеціалістів від громадськості, розглядала та обговорювала творчі роботи, представлені на конкурси читачами-дітьми бібліотек Київської області.

Необхідно зазначити, що всі роботи дуже чудові і талановиті, навіть, складно визначитися з переможцями. Але, після плідної творчої дискусії журі визначилися з кандидатурами на перші місця і роботи переможців разом з протоколами будуть направлені до НБУ для дітей для участі в заключних турах зазначених конкурсів.

Всі конкурсні роботи, представлені на первинний тур в КЗ КОР "Київська обласна бібліотека для дітей", будуть оприлюднені на нашому сайті, як і підсумкові результати.

Бажаємо успіхів всім конкурсантам!