Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Я маю право!

В КЗ КОР "Київська обласна бібліотека для дітей" (генеральний директор: М. П. Зніщенко) 11-12-13 вересня 2018 року спільно з управлінням державної реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти головного управління юстиції Київської області (начальник: В. М. Роєнко, заступник начальника: О. М. Бабенко) проводиться відкритий перегляд юридичної літератури з наданням індивідуальних та групових консультацій з юридичних питань читачам бібліотеки (діти середнього, старшого шкільного віку, вчителі, батьки, вихователі) та бібліотечним спеціалістам бібліотеки та бібліотек Київської області.

12.09.2018 р., в рамках обласного тренінгу, організованого КЗ КОР "Київська обласна бібліотека для дітей", "Професійний імідж бібілотеки", зазначеним управлінням юстиції була проведена презентація здобутків та напрацювань в реалізації державного проекту "Я маю право" (провела - провідний спеціаліст облуправління юстиції: О. В. Дворко).

З інформацією про можливості і шляхи співпраці бібліотек та структур юстиції в Київській області перед учасниками тренінгу виступили: начальник ГУЮ Р. В. Роєнко та заступник начальника О. М. Бабенко.

Про досвід співпраці бібліотек Київської області з правовими структурами та шляхи подальшої координації в спільній діяльності розповіла заступник директора по науковій роботі КЗ КОР "Київська обласна бібліотека для дітей" Л. П. Соляник.

Відкриті перегляди юридично-правової літератури провела головний спеціаліст головного територіального управління юстиції в Київській області В. О. Дзябко.

Бібліотеки і органи юстиції та правопорядку Київської області постійно ведуть активну діяльність з популяризації правових знань серед населення різних вікових категорій і творчо співпрацюють в рамках проекту "Я маю право".