Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Нарада-семінар за участю директорів і викладачів мистецьких навчальних закладів Київської області

На базі КЗ КОР "Київська обласна бібліотека для дітей" (генеральний директор: М. П. Зніщенко) 6 вересня 2018 року управлінням культури, національностей та релігій Київської обласної державної адміністрації (начальник: І. І. Подолянець) була проведена нарада-семінар за участю  директорів і викладачів мистецьких навчальних закладів Київської області.

Присутніх привітав з новим навчальним роком і окреслив основні напрями діяльності ДШМ області на перспективу начальник управління культури, національностей та релігій КОДА І. І. Подолянець.

Привітала учасників наради-семінару директорів ДШМ Київської області і висвітлила  питання плідної, творчої, сталої співпраці бібліотек і ДШМ заступник директора по науковій роботі КЗ КОР "Київська обласна бібліотека для дітей" Л. П. Соляник.

Основним доповідачем і консультантом з актуальних питань розвитку та удосконалення діяльності ДШМ Київської області виступила головний спеціаліст з питань роботи навчальних закладів управління культури, національностей та релігій КОДА Г. Б. Щегловська. Особливо пані Щегловською було закцентовано увагу на нововведеннях в питаннях атестації педагогічних працівників шкіл мистецтв.

Символічно, що  професійно-творче спілкування відбувалося саме у відділі мистецтв КЗ КОР "Київська обласна бібліотека для дітей", де до послуг учасників семінару була література з різних видів мистецтв та творчі напрацювання бібліотеки.

Творча  співпраця бібліотек і шкіл  мистецтв – запорука  успішного  духовного розвитку  народів України і місцевих громад Київщини, зокрема.

З новим навчальним роком, шановні колеги! Хай всім нам щастить!