Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Зірка Мензатюк "Дике літо в Криму"

КЗ КОР "Київська обласна бібліотека для дітей" формами та засобами бібліотечної роботи з дітьми та дорослими користувачами продовжує цикл заходів "Кримська світлиця", який проводиться з метою соціальної адаптації громадян України, які залишили тимчасово окуповану територію України - Автономну Республіку Крим (АРК).

Всім користувачам бібліотеки пропонуємо ознайомитися з героями нової книги сучасної української дитячої письменниці Зірки Мензатюк "Дике літо в Криму" і разом з ними запрошуємо у мандрівку з пригодами по гостросюжетній пригодницької повісті в якій розповідається про захоплюючі літні канікули на кримському узбережжі, про дружбу київської школярки Наталочки з татарськими ровесниками.

Допитлива п'ятикласниця Наталочка зіткнеться з несподіваними небезпеками й загадками, втраплятиме у моторошні пастки. Найбільшою таємницею із змісту книги стане пошук коштовного срібного поясу, що був схований у 1944 році, коли кримсько-татарське населення було насильно депортовано з рідного Криму до холодного Сибіру та Півночі.

Наталка та її нові друзі зіткнуться з тими силами що намагатимуться знайти цю реліквію і використати її в своїх інтересах…

Про все це ви зможете дізнатися здійснивши неймовірно цікаву подорож старовинним Кримом разом з літературними героями книги Зірки Мензатюк.