Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Підсумки за результатами тренінгів спеціалістів районних, міських Центрів соціальних служб для сімей, дітей та молоді та спеціалістів цих служб ОТГ Київської області

10 липня в КЗ КОР "Київська обласна бібліотека для дітей" (генеральний директор: М. П. Зніщенко), в рамках Договору про співпрацю з Київським обласним центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді (в.о. директора: Л. Г. Калгіна), було підведено підсумки за результатами тренінгів спеціалістів районних, міських Центрів соціальних служб для сімей, дітей та молоді та спеціалістів цих служб ОТГ Київської області та відбулося вручення сертифікатів про навчання.

В рамках тренінгу відбувся конкурс на кращу розробку рекламно-інформаційних матеріалів щодо популяризації сімейних форм влаштування дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування та на кращий рекламний макет- оголошення для подальшого розміщення в місцевій бібліотеці.

За результатами голосування обрані переможці, які були нагороджені грамотами та подарунками. В нагородженні переможців прийняв участь директор КЗ КОР "Київська обласна бібліотека для дітей" М. П. Зніщенко. Він від імені колективу бібліотеки побажав всім присутнім плідної співпраці з бібліотеками, що мають великий потенціал в кожному регіоні Київської області.