Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

"Календар знаменних і пам'ятних дат на 2019 рік"

КЗ КОР "Київська обласна бібліотека для дітей" (генеральний директор: М. П. Зніщенко) щорічно у червні-липні поточного року готує та оприлюднює електронну версію "Календаря знаменних і пам'ятних дат" не наступний рік (за умови забезпечення фінансування з боку Київської облдержадміністрації видавалася і паперова версія друком).

Пропонуємо увазі бібліотечних, музейних працівників, педагогів, працівників культури та всіх зацікавлених цьогорічний випуск "Календаря знаменних і пам'ятних дат на 2019 рік"(Переглянути) .

Оскільки в "Календар" вміщено знаменні дати, події, ювілеї, які будуть відзначатися в Україні в 2019 році, то цей посібник стане в нагоді всім, щоб заздалегідь спланувати свою діяльність в наступному році.

Після оприлюднення даного "Календаря" на головній сторінці сайту нашої бібліотеки його завжди можна знайти, знову-ж таки на нашому сайті, за рубрикою "Видання бібліотеки" (2018 рік).

Плануйте роботу та відзначайте знаменні і пам'ятні дати за "Календарем знаменних і пам'ятних дат на 2019 рік" нашої бібліотеки!