Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Виставка творчих робіт «Друга світова війна в мініатюрі» Антона Арестова

 8 травня 2018 року у відділі естетичного виховання КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» (генеральний директор: М. П. Зніщенко) відбулася урочиста презентація виставки творчих робіт «Друга світова війна в мініатюрі» (мініатюрне моделювання) молодого майстра ужиткового мистецтва з м. Бориспіль Київської області Антона Арестова. Виставка присвячена Дню пам’яті, примирення і Перемоги у Другій світовій війні.

На виставці представлено 16 моделей-мініатюр військової техніки періоду Другої світової війни та мініатюрні композиції  на військові теми.

Виставка – унікальна. Викликає велике зацікавлення та захоплення. Під час презентації виставки митець Антон Арестов провів майстер-клас з методики створення мініатюрних моделей.

Антон Арестов – неординарна особистість. Має вищу освіту, володіє англійською, італійською, турецькою мовами, наділений даром миттєво встановлювати доброзичливий дружній контакт з будь-якою аудиторією, музикант-аматор (захоплюється рок-музикою). Відчувається, що його батьки (мама – педагог, тато – військовий льотчик) вклали в свого сина-красеня все найкраще.

Антона Арестова з його творчим хоббі поєднала Книга. Тому не дивно, що його перша персональна виставка відбувається саме в бібліотеці, в головній бібліотеці Київщини – КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей».

Дирекція і колектив бібліотеки впевнені, що дана виставка – це злетний трамплін в його яскраве творче і особисте майбуття.

Презентація проводилась за сценарним планом головного методиста Людмили Папуші, яка і була ведучою урочистостей.

Атрибутику заходу (червоні маки з державними стрічками та імбирний пряник з маком, які отримали всі учасники презентації) виготовила завідувач відділу естетичного виховання Юлія Трунова.

Піднесений настрій створювала патріотична музика та пісні періоду Другої світової війни, що звучали до початку та після завершення офіційної частини презентації. Звукорежисура – завідувача сектором відділу естетичного виховання Володимира Чернилевського.

Виставку можна буде оглянути в бібліотеці протягом травня 2018 року, а до Дня Незалежності України в серпні відбудеться презентація ще і його нових робіт.

Дирекція та колектив КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» вітає всіх  з Днем пам’яті, примирення та Перемоги у Другій світовій війні і бажає кожному особисто Миру в душі і в країні, Миру і процвітання нашій незалежній державі – Україні, Миру і спокою – всьому людству!