Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

До 32 річниці від дня аварії на Чорнобильській АЕС

 

 До 32 річниці від дня аварії на Чорнобильській АЕС, на вшанування пам'яті учасників ліквідації наслідків аварії в хол-галереї КЗ КОР "Київська обласна бібліотека для дітей" (директор: М. П. Зніщенко) оформлено виставку-інсталяцію "За безпечний атом", де представлено книги, періодичні видання, малюнки читачів-дітей бібліотеки та бібліотек Київської області.

  В бібліотеці також можна переглянути відео-презентацію "Чорнобиль: наш біль, наша пам'ять", підготовлену працівниками бібліотеки.

   КЗ КОР "Київська обласна бібліотека для дітей" і бібліотеки Київської області постійно щорічно проводять заходи до річниць від дня аварії на ЧАЕС, готують методико-бібліографічні матеріали, присвячені цій болючій темі. Сценарії, посібники, інформації про проведені заходи акумулюються в науково-методичному відділі КЗ КОР "Київська обласна бібліотека для дітей" і відкриті для бібліотечних спеціалістів, студентів та всіх зацікавлених.

 Бібліотеки своєю діяльністю допомагають суспільству пам'ятати  про трагедію та подвиг простих людей, заради спасіння своєї країни.

Пам'ятаємо! Шануємо! Пишаємось!