Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

День Героїв Небесної Сотні

 В КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» у відділі естетичного виховання оформлено куточок пам’яті до  Дня Героїв Небесної Сотні, що відзначає Україна 20 лютого на вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні.

Пам'ятний день встановлено указом Президента України (від 11 лютого 2015 року № 69/2015) з метою увічнення великої людської, громадянської і національної звитяги та самовідданості, сили духу і стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави, захищено і зміцнено її незалежність.

Тут представлена інформація про Героїв Небесної Сотні та Революції Гідності, їх фотографії та інші змістовні матеріали. Серед цих героїв багато уродженців та мешканців Київської області. Всі вони віддали свої життя, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України.

КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» підготувала також мультимедійну книгу «Герої не вмирають», яку завжди можна переглянути на екрані у відділі обслуговування читачів-учнів 5-9 класів.

20 лютого стало для нас назавжди пам’ятним днем – Днем Героїв Небесної Сотні.

Дякуємо Вам, Герої України! Ви назавжди залишитесь у наших серцях…

Герої не вмирають!