Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Отримання, розподіл та видача літератури на районні, міські централізовані бібліотечні системи та окремі бібліотеки Київської області

На КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» (директор: Зніщенко М. П.) з 1996 року покладено обов’язки по отриманню, розподілу та видачі на районні, міські централізовані бібліотечні системи та окремі бібліотеки Київської області літератури за державними, обласними та іншими програмами безоплатного поповнення бібліотечних фондів.

За підсумками 2017 року для бібліотек Київської області було отримано, розподілено та видано 52699 примірників книг на суму: 3893272 грн. 46 коп. за державними програмами «Українська книга», «Щодо здійснення придбання українських книг для поповнення фондів публічних бібліотек», літератури від Національної бібліотеки України ім. Я. Мудрого, від Національної бібліотеки України для дітей, від Інституту енциклопедичних досліджень НАН України та від різних видавництв.

Наразі розподіляється, виписуються супровідні документи, формуються обсяги та готується до видачі бібліотекам Київської області література, яку було отримано протягом грудня 2017 р., серед якої і благодійницький дар видавництва «Грані-Т» - 35 тисяч чудових книжок.

Дану літературу районні, міські ЦБС та окремі бібліотеки Київської області зможуть отримати самовивозом протягом березня-квітня 2018 року.

Дирекція та колектив КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» роблять все від них залежне, щоб читач Київщини якомога швидше отримав цікаву, корисну і таку потрібну в наш час літературу.