Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Святий Миколай – подаруй нам свято

 

Святий Миколай – подаруй нам свято
 з досвіду роботи Баришівської районної централізованої бібліотечної системи Київської області

Від хати до хати біленьким сніжком
Ходить Святий Миколай із мішком,

Приносить дарунки на втіху,
Радості море і щирого сміху!

   
  Взимку є багато зимових свят, яких з нетерпінням чекають дорослі і діти.  Цей святковий зимовий час розпочинається 19 грудня, коли відзначається День Святого Миколая.

      Напередодні цього дня – 18 грудня в Баришівську районну бібліотеку для дітей завітали на гостину учні 4-В, вчитель А.Б.Ісайченко та 5-В класу, класний керівник В.В.Фокіна. Подарунком для читачів-учнів стала вистава від колективу «Молодіжка» Свято Троїцького храму с. Пасічна під керівництвом настоятеля протоієрея Івана Омельчука.

       Перед початком вистави отець Іоан звернувся до дітей з вітальним словом і  розповів про життя та добрі справи Святого Миколая. Звернув увагу на те, що він був реальною особою - візантійським єпископом, який прославився своєю любов’ю до дітей і допомогою бідним.

       Після чого, всім з радістю переглянули виставу про Святого Миколая, а читачі-учні 5-В класу – Москаленко Єлизар, Козоріз Анна, Широка Ярослава, Яременко Анастасія, Малиновський Влад читали вірші з побажаннями від Миколая. На завершення заходу всі разом заспівали пісню «Ой, хто, хто Миколая любить».



О.Биба,
завідувач районною бібліотекою для дітей